Home | Kontakter | Betingelser     

…Leverer løftet om
          naturlig helse hver eneste dag…
  Items: 0 | Total: kr 0.00
Se Handlevogn | Checkout

Produkt Oversikt

Platinum Massaje Mus

Esken inkluderer:

massajemus box En Massaje Mus
Museører ( dokument holder)
Ledning for tilkobling til USB port
To massasje padder
Tre AAA batterier
Bruksanvisning

Nok 314,00 inkluder pakking og porto.
Varen prises til 199,00, pakking og porto til kr 115,00.
Varens tollverdi vil ikke bli påvirket, slik at ingen omkostninger kommer i tillegg.

Har du stiv nakke, ryggsmerter eller ømme muskler?

Massasjemusen kan hjelpe. Prøv Tui-Na, en gammel kinesisk massasjekunst, hjemme i din egen stue.Massasjemusen vil gi deg avslappende og dyptgående lindrene massasje. Du kan løse opp muskelspenninger og ømhet (smerter) i løpet av 20 minutter.

Hvorfor skal du betale for behandling hos en terapeut når du kan få øyeblikkelig massasje i en avslappet atmosfære hjemme hos deg selv? Du vil bli forbauset over den oppsiktsvekkende effekten den "søte" massasjemusen frambringer. Det føles som om fingrene til en ekte kinesisk massør bruker Tui-Na teknikk på musklene dine. Du må faktisk prøve for å tro det.

Ulik andre håndholdte massasjeapparater, er Musen “hands-free.”
Du fester massasjeputene på kroppen og skrur på startknappen og så gjør Massasjemusen resten av jobben. Du slipper den kjedelige rullingen med en ball rundt om på kroppen eller å bøye og tøye armene slik at et vibrerende apparat kan nå de vonde musklene i ryggen. du kan bare slappe av og la Musen jobbe med musklene dine mens du nyter det en massasje bør være, deilig og avslappende.

Massasjemusen er ikke et kjedelig massasjeapparat slik som mange andre produkter. Den har en chip som er programmert med mangfoldige bio-elektriske signaler. Disse signalene blir sendt ut i intervaller med variable hastigheter (fra sakte til raske)for å frambringe den beste massasjeopplevelsen. Det er så mange kombinasjoner at du aldri kan forutse hva som kommer.En massasje med Massasjemusen blir aldri en kjedelig rutine. Det er en opplevelse du kan nyte hver kveld etter en slitsom dag. Du kan også bruke Musen mens du gjør andre ting, som å skrive, lese, se på TV eller under reiser. Produktbakgrunn: Massasje er en viktig terapi innen tradisjonell kinesisk medisin. Tui-Na er kroppsarbeidbehandling som ble utviklet i Kina for over 2000 år siden. Den jobber med energibanene, meridianene, i kroppen. Massasjemusen har tatt i bruk det internasjonale "oppfinnerpatentet" : Human Bioelectricity Simulation Technology" og virker ved å etterligne tradisjonell kinesisk meridianmassasje. Dette for å kunne tilby muskelavslappning til PC brukere.

Anbefalte Massasje punkter.

Hvor som hels på kroppen (unngå hjertereionen)


Massaje Mus
 
 
farge : Platinum
Pris pr. enhet : Kr 199.00
pakking/porto : Kr 115.00
Produkt Sum : Kr 314.00
produkt kode: 1201
H by M Limited © 2004-2005 All Rights Reserved.